Wetenschappers Vrouw kan een oneindig aantal orgasmes ervaren

Alain Eril, Psychoanalyst, Sexologist:

Vanuit het oogpunt van de fysiologie is een vrouw echt in staat om meerdere orgasmen te ervaren, de kloof waartussen niet langer is dan 3 minuten.

Maar slechts 20% van de vrouwen bereikt zo «Multi-phinsenium», Omdat de psychologische factor hier prevaleert over fysiologie: veel vrouwen geven er de voorkeur aan om dit vermogen niet te gebruiken, onbewust vrezen voor haar.

Wat de man betreft, moet hij na ejaculatie de herstelfase passeren wanneer hij niet in staat is om te prikkelen, zelfs als hij verliefd is op waanzin.

Hier denk ik het meest interessant om de kwestie van hoe een man tijd doorbrengt die het van de volgende fase van excitatie doorbrengt.

Hij kan roken, wachten op de natuur om zijn eigen bedrijf te maken, of emotioneel contact met een vrouw die nog enthousiast is.

In het laatste geval wordt het aangewakkerd door de wens van de partner, en voor de relatie in het paar is zeer vruchtbaar.

Mirley Bonizerbal, Psychiater, Seksoloog:

Ik schokkende de term «eindeloos», Omdat hij een bepaald tarief oplegt.

Vanuit een fysiologisch oogpunt is er een vrouw in staat, maar sommige solven en één orgasme.

Sommige mannen repareren echter in tadalafil dit idee «oneindigheid», Zeker willen een vrouw een paar

orgasmen laten overleven om zeker te zijn van hun eigen mannelijke deugden.

Dan vergelijken ze hun prestaties met de resultaten van de partner.

Als het blijkt dat ze veel meer tijd nodig hebben (en mannen hebben een revalidatiefase van vijf minuten tot de hele nacht), dan beslissen ze dat er iets mis met hen is, en toegang tot Kamagra Soft Tabs een arts.

Ondertussen varieert seksualiteit in verschillende mensen heel erg, terwijl ze binnen het normale bereik blijven.