Kaart van erogene zones voor vrouwen, fouten en regels

Vrouwelijk lichaam — een van de meest bezochte plaatsen in de wereld.

Nadat ze in deze paradijshoek zijn geweest, proberen miljarden reizigers weer te komen, en opnieuw en opnieuw en opnieuw.

Beste tijd om te bezoeken

Volle maan. In 1974 leverden onderzoekers van de Universiteit van Toronto, met hun Amerikaanse collega’s, een statistisch monster van 5.200 vrouwen: 85% van de waargenomen opgemerkt tot hun scherpe toename van de excitatie in de periode van de volle maan.

Dus de oude Grieken, die voor het eerst de vrouwelijke menstruatiecyclus aan de nachtlock-cyclus bonden, hadden absoluut gelijk, hoewel het mechanisme van blootstelling aan de maan op de dames tot nu toe niet volledig werd bestudeerd.

Aanbevolen duur van het verblijf

Minimaal 15-20 minuten — Orgasme kan sneller worden bereikt dan 5-7% van de vrouwen.

Benodigde apparatuur

Neem je vingers, lippen en tongen. Als u geen van bovenstaande hebt — U kunt geëlektrificeerde substituten gebruiken die in sekswinkels verkopen.

Huisdieren

Honden en andere huisdieren — onder het volledige en laatste verbod!

Familiewandeling

Vrouw is moeilijk. Dit betekent dat ze voor een volle seks nog steeds betrokken moet zijn. (Als u natuurlijk niet wilt, om te doen tijdens uw daad van ongebreidelde wederzijdse passie, is het voor het grootste deel nadenken dat u een nieuwe kroonluchter, tapijt, behang wilt kopen, opnieuw kroonluchter…)

Duur van de tour

10 minuten

Begin vanaf kamagra kopen haar lippen, dan, zonder de mond van het lichaam te nemen, ga dan op een kronkelig pad naar de onderste regio’s, waar dankbare aard in al zijn glorie voor je zal verschijnen, waardoor je kunt genieten van eigenaardige wilde landschappen.

Return Er zijn nog steeds negen minuten en u kunt doorgaan naar een actievere recreatie.

30 minuten

Chinese massage, ontworpen om haar yin naar harmonie te brengen met je Yan (nou ja, dat is, zodat ze je de voet niet zal uitpakken en niet in een dekbedovertrek veranderde), het wijst er drie grote zones toe) — Cresks, bladen en achterste secties op de plaats waar de ribben eindigen.

Het is genoeg om te masseren met een kleine druk elke van deze zones met handpalmen, en het meisje zelf, een stem, doof uit passie, vereist dat je meteen bij stapt tot minder Chinees entertainment.

Niet minder dan een uur

Je hebt een bad nodig met geurig schuim en urine. (Maar het waterpistool heeft niet nodig, dus zet het op zijn plaats.)

Warm water, het verhogen van de bloedcirculatie, zelf dient als een spannend hulpmiddel, en de schoudermassage gemaakt door jou en de benen die niet te zware spons zijn, zullen een puur wassende meisje op de smerigste gedachten helpen.

Als je altijd als nek leek — Dit is het beste deel van een vrouw, je moet nadenken over emigratie naar Japan. Bewoners van dit land zijn het volledig eens met u in deze kwestie: nek daar — Absolute sexy fetish (daarom in Tokio alle giraffen — Neurcies zoals).

Hoe krijg je

Hoewel de traditionele rondleiding meestal op een ander punt begint (zie. «Lippen») Niettemin is het redelijk redelijk om de reis en vanaf hier te beginnen — uit de regio tussen het hoofd en de schouders.

De overvloed aan zenuwcellen en haarzakjes aan de achterkant van de nek maakt deze plaatsen zeer aantrekkelijk voor onderzoek.

Dingen om te doen

We hebben speciale aandacht besteed aan de zone waarin de nek aan de zijkanten soepel naar de schouders begint te gaan. Dit is een geweldige plek om te stoppen voor verdere strijkstukken.

Waar te eten

Niet hier! Dit is een bewaakt grondgebied waarop het onaanvaardbaar is om sporen van zijn verblijf te verlaten. (Vertaling: geen kanker!) En pogingen.

bezienswaardigheden

Hoog op de achterkant vindt u de regio bedekt met dikke vegetatie. Haal haar en kus de huid onder hen. Soms onmiddellijk daarna kunt u naar de winkel Souvenirs gaan — het staat open voor jou.En stukken.

Dingen om te doen

Rotten en zegels naar haar lippen. Voer de taal in. Probeer zo dat je niet te nat in je mond had en geen tong te ver haalt — Het en de andere enigszins vermindert de romantiek van het evenement, soms tot de volledige stop.

Uitgebreid programma

Kussen, neem haar gezicht met palmen, enigszins draaiend het hoofd van de partner in het tact van het grillige ritme van je kus. Deze eenvoudige actie beschrijven, zeggen vrouwen meestal «Oh, hij was zo zachtaardig. »

bezienswaardigheden

Aan beide zijden van de lippen op enige afstand zijn de formatie met uitstekende natuurlijke akoestiek — oren. Als periodiek afbreken van de lippen van het meisje, zul je iets als een positieve mompelen, de oren zullen al haar lichaam dwingen om gewelddadig te reageren.

Borst

Dingen om te doen

Strikt genomen, vrouwelijke borsten — Dit is een grote (goed, soms niet erg grote, maar vrij matige) accumulatie van vet rondom enkele belangrijke klieren en bijna ongevoelig.

Maar in de huid van de borst van zenuwachtige eindes (behalve voor tepelzones, die in 40% over het algemeen extreem slechte tactiele sensoren zijn).

Op basis van dit, om te mijten en actief de borst te wrijven, is nutteloos; Gemakkelijke spiraalbewegingen van de vingers rond de borst zullen meer effect opbrengen dan proberen op de borst te drukken, zoals gewassen ondergoed, of tack, zoals rijpe meloen.

Optimale tijd voor een bezoek

Niet alle vrouwen kunnen gewoon vanaf de borst wekken. Maar wanneer opgewonden, neemt de borst in gemiddeld 20% toe, en daarna groeit zijn gevoeligheid anderhalf keer.

Dus het is beter om niet met haar te beginnen. Het is beter om door te gaan — Ga alleen naar de borst na de streling van het gezicht en de nek.

Aandacht!

Weinig borst wordt beschouwd als gevoeliger dan grote. 10% van de vrouwen in staat zijn om een ​​orgasme te ervaren van de ene borst stimulatie. Zoek zo’n vrouw.

bezienswaardigheden

Vijftien centimeter van de borst buik — Plateau met natuurlijke krater in het midden. Vergeet niet om te bezoeken en zijn — Daar, binnen, er is een veel interessante dingen.

Nee, we gaan niet over deze mysterieuze grijze geiten en zand van het strand van vorig jaar, bij vrouwen in navissen niets. Maar daar zijn er veel prachtige zenuwuiteinden die grappig zijn om te verwennen nadat de dames zijn genaaid.

Probeer je vinger daar, taal of op zijn minst neus te duwen — Het is mogelijk dat het blij zal zijn. Zal niet komen — En het zal gemakkelijk te verwijderen zijn.

Andere interessante gebieden in de buurt — Dit is de armspit-depressies. Boog in hen gezicht en adem diep adem: hoe zeker in hun 24-uurs dames deodorants, de aard is niet zo gemakkelijk om in de hoek te rijden.

Vluchtige enzymen — Feromonen, zal koppig graven onder de laag «Impuls» en «Geheimen» en stuur je erotische signalen al naar je hormonen «Hé, jongens en we zijn hier! Laten we hier naar ons gaan!»

Hulpvolle informatie

Eén gemiddelde damesborsten weegt ongeveer 200 gram. Een officieel geregistreerd wereldrecord was 20 kilogram (nee, we hebben geen telefoon in het redactionele kantoor. En zou zijn — We zouden toch niet met je delen).

Rug

Dingen om te doen

Het is hier dat je de mogelijkheid hebt om jezelf geen eenvoudige toerist te laten zien, maar een bizon-reiziger. Voor de demonstratie van de tandheid heb je twee handen nodig en een kleine massageolie. Drankje is het beter om te kiezen met een jasmijngehalte, sandelhout en yulagilang — Dit zijn geuren-afrodisiaca.

Heathing Palm, het verliezen van hun één over een ander, giet verschillende druppels olie op hen en zorgvuldig het deel van de partnerspieren in de richting van de wervelkolom aan de zijkanten, het uitvoeren van niet-kroes cirkelvormige bewegingen.

Als ze niet downtrend is van genot in de tweede minuut van de massage. Ja Nee, ze kreunde!

bezienswaardigheden

Net onder de rug zien we hoge heuvels hoog. Natuurlijk weet je zelf dat dit gebied pop wordt genoemd, maar de Amerikaanse kansen niet beroven, schrijf dit woord opnieuw op de site.

Helaas weten de meeste vrouwen niet hoe ze in harmonie moeten leven met hun buit — Ze maken het veel grappige en verafgevelde claims: «te klein», «te groot», «Te gleed», «Te plat».

Daarom proberen vrouwen het voor het grootste deel te verbergen, dat van hun kant, natuurlijk, helemaal niet op een kameraad. En daarom kan het heel goed zijn dat je tijdens het voorspel je je hier gewoon niet zult toestaan. Niets, je zult je eigen nemen tijdens de hoofdactie.

Omdat we al ontdekken dat de toestroom van de bloedcirculatie naar de bodem van het lichaam — Dit is een betrouwbare excitatiestimulator, je kunt proberen deze bloedcirculatie in de billen te versterken.

Denk eraan: een goede toon vereist dat je voor het eerst de toestemming van het meisje hebt gevraagd om het iets te slaan. Als het zwijgt of iets ongevoelig is, van mening dat het antwoord bevestigend is. Maar als ze schreeuwde in horror «Nee!», Misschien is het beter om dit onderwerp niet te dwingen.

(Als ze wordt gesprongen en uit de kamer loopt om terug te keren met een zweep en emmer natte staven. Nou, 10% van de vrouwen is niet onverschillig voor dit soort games — Je moet nieuwe horizonten van relaties ontdekken.)

Lagere gebieden

Verhaal

Persoonlijk voor ons een mysterie als de Europeanen beheerd «Open de clitoris aan het einde van de XVI-eeuw», Hoewel dit is wat er is goedgekeurd in alle tekstboeken van seksologie. Hoe hij het niet eerder had opgemerkt. Echter, Amerika, bijvoorbeeld, ontdekt in slechts honderd jaar eerder, en dit continent is nog steeds veel meer clitoris.

Hoe de belangrijkste attractie te detecteren

Op de top van de driehoek gevormd door de plooien van de geslachten, vindt u een kleine afdichting, die wanneer opgewonden zwelt en stijgt.

Eigenlijk de clitoris — Veel meer, alleen het grootste deel ervan

is verborgen in het lichaam, en van het in verschillende richtingen zijn er talloze zenuwtakken. Dus de clitoris — Dit is de rode knop van de gehele kernkoffer, hoeft u alleen maar op de juiste manier te kunnen drukken.

Namelijk: als je de clitoris mijn vingers stelt, en niet het gebied naast hem, vergeet dan niet om de vingers op het speeksel te prelimineren, zodat de streekjes niet pijnlijk zijn.

Dingen om te doen

Wandelen naar de grot is niet gereboeld, maar je moet niet hopen dat deze excursie zo zinvol zal zijn: in de vagina een beetje nerveuze eindes.

Meer juist, echt gevoelige gebieden zijn er slechts twee — Punt G en zone liggen strikt tegenover dit punt. Je kunt proberen ze zo te bereiken: vermeldde de palm naar de top en voer twee vingers in het gat in voor alle lengte, verplaats je vingers alsof je belt «ga hier!».

Trackers stimuleren het punt G. Overgroeiende handpalm naar beneden en het maken van gebaar «eruit», Je raakt op de tweede zone, genaamd AFE (anterior fornix erotik).

Raad Reiziger

Probeer tijdens orale seks niet alleen te handelen door de taal, maar ook tanden — Easy Marturing Sex Lips Partners. Het draagt ​​bij aan de toestroom van bloed daar, die een sensatie van het meisje zal creëren, vergelijkbaar met degenen die u ervaart met erectie.

Raad Reiziger

Slechts 17% van de goede Samaritanen zei in enquêtes dat ze graag plezier willen leveren, omdat het op zijn beurt een gevoel van voldoening veroorzaakt.

Maar 75% van de vrouwen beweert dat ze niets hebben tegen orale seks met u, maar alleen met de voorwaarde dat het alleen een element van een verplicht programma zal zijn — Anders vertegenwoordigt dit proces geen interesse voor hen, integendeel, het is jammer om uw waardevolle erecties te verdunnen voor allerlei onzin.

Maar ze hebben niets tegen de mondelinge seks geworden het laatste akkoord van de handeling.

Heupen

Waar te verblijven

Voordat je van hier op Speleologisch onderzoek naar het westen gaat. We beschouwen en onderzoeken het innerlijke deel van de heup — In termen van gevoeligheid is het 3 (!) Tijden overschrijden extern.

Dingen om te doen

Loop langzaam met je vinger of tong op en neer. Misschien als een responsgebaar, de heupen van buitenaf bedekken onmiddellijk kippenvel. Breng je vingers over je huid door, net wat de mooiste rijzende haren aanraakt, — Het zal efficiënter werken dan de meest energetische streling.

Verboden

Vermijd alle tangen en compressies — Dit gebied is te gevoelig, zelfs voor een minimaal ruwe circulatie.

Voeten

Verhaal

De Chinese traditionele geneeskunde heeft al al aangenomen dat alle informatie over het lichaam is gecodeerd in de stappen en er zijn ook punten die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van alle lichaamsorganen.

Dingen om te doen

Vervolgde Chinese thema’s, besteden speciale aandacht aan het kussen van een duim van het meisje.

Het is dit gebied dat handelt op het hart, noch op de longen, noch, eerlijk, op de hersenen — op dit moment niet echt nodig. «Wanneer u op de pad drukt, — Leer Chinees, — Wakker worden een vrouwelijke entiteit die dorstig van jade stengel».

En nu heb je alleen deze jade stengels in het magazijn in bulk, het is noodzakelijk voor welk toeval!