Lasergamen als bedrijfsuitje

2 mogelijkheden voor een fantastische veldslag!

 

1- Lasergamen in het Kasteel van Bourscheid!
Meerdere avonden in de zomer van 2020! Op de donderdagen en dinsdagen in juli en augustus wordt dit zeer spannende spel in het Kasteel van Bourscheid georganiseerd. Vanaf 17 uur zullen er 5 veldslagen worden gespeeld voor groepen tot 10 personen. Een uur lang worden er diverse spelvarianten gespeeld voor slechts
€ 17,50 per persoon. Zie hieronder de beschrijving van de wapens en uitrusting en meld je voor 1 van de sessies aan via de activiteiten/reserveringspagina, uiterlijk een dag van te voren! Whats appen kan ook op: +31 6 5 333 333 5  Bekijk HIER de foto’s van vorig jaar. Boeken kan via de reserveringsknop bovenaan en kan per persoon en per avond geselecteerd worden.

2- Reserveer een veldslag als (bedrijfs-)uitje voor groepen vanaf 20 personen:
Met de allernieuwste technieken op Lasergame gebied is het nu mogelijk om overal je ultieme veldslag te creëren. Bedenk nieuwe rangen en zet snipers en attributen in om de overwinning te behalen. Professionele en geavanceerde wapens die tot 150 meter nauwkeurig schieten, voorzien van scopes met green en red dot. Granaatwerpers en eventueel portofoons en gps-locators; alles is aanwezig om op je eigen locatie deze activiteit voor groepen vanaf 20 personen te boeken. Ideaal als bedrijfsuitje in je eigen bedrijfspand! Vanaf € 300,00 euro (ex. btw en inclusief reiskosten in een straal van 35 km) voor een roulerend programma van 2,5 uur (inclusief uitleg) waarbij er 2 groepen van 10 deelnemers een uur lang spelen. Boeken kan voor minimaal 20 personen voor 1 uur en minimaal 1 uur extra. Neem eerst contact op.

 

Lasergamen op eigen locatie
Lasergamen op eigen locatie (18 )

Met het plaatsen van deze reservering ga je akkoord met de op deze website vermelde Algemene Voorwaarden

Heb je misschien nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.