Banale seks

Beste, ik heb al lang droomd om te zeggen: als je zoveel wilt, laten we dan een vriendin uitnodigen.

Wil Olga? Niet? Nou, jij zei zelf dat ze een heel mooie man is. Niet in deze zin? Misschien Polina? Of Mashka M.? Eerlijk gezegd, ik heb er zelfs pijn gedaan! Masha O. Niet eens. Waarom “en godzijdank”?! Nou, sorry, schat, ik heb geen vriendinnen meer. Als je met iemand anders opflopt, moet je je voorstellen.

Welnu, laten we de aankondiging oproepen. Waar is dit prachtige magazine dat je in het machinevenster zet? Kijk hier: “Aanhankelijk Gentle Kitty, Professorsalka (woordspeling, echter!) Ontmoeting met een fatsoenlijke meneer / familiepaar voor de belichaming van uw meest geavanceerde vicieuze fantasieën. Klassiek, lesbisch, overheersing, strapon “. En wat is strapon? Luister, en laten we bellen en vragen?
Of laten we naar de swing-site gaan en daar een paar swingers.

Ik dacht trouwens een lange tijd dat Swinger een kacheljas is. En het bleek – een kamagra 100mg verdorven pervert. Nou, natuurlijk, er zijn boeren daar. Luister: “Wij, Katya en Anton, grappige jongens zonder complexen, ontwerpers van beroep, zijn geïnteresseerd in SKA-muziek en moderne bioscoop, houden niet van missen, met plezier om met u te rusten. Katya, 25 jaar oud, 175 – 58 – 3, Anton, 28 jaar, 184 – 80 – 15 “. Vijftien? Santimeter, natuurlijk! En je dacht dat ze een gezamenlijke vakantie in Turkije hebben aangeboden?

De wereld van seksuele diversiteit is rijk en verbazingwekkend. Er zijn die wonder-yuda, zoals strapon en foot-fetish, fisting en bdsm, game in een strikte leraar en student. Er zijn wonderen, daar wandelt ze. En hij zorgt ervoor dat deze LED! Over het iedereen zegt. Schrijf, films en vertel de grappen. Misschien ben je op een dag stop met het vertellen van me iets als: “Ik heb een Maagdelijke elektrische trein gekocht. “Misschien zijn er ergens die geluk hebben die zich bezighouden. Katya en Anton, bijvoorbeeld. Misschien zijn ze niet grappig als ze door elkaar worden betrapt met handboeien aan de batterij en, bevestigd aan een dildo-verpleegsterpak, een striptease wordt gedanst op de tafel. Ik zou persoonlijk niet alleen zijn. Wanneer een persoon probeert niet-triviale seks te geven, is het eng. Ik heb me een masker verteld – toen hij schreeuwt met een slechte stem en hengels op de kont. Van passie. Ik zou opstaan ​​en verdwenen.

In de vroege jeugd probeerde iedereen zoiets te realiseren. Maar het bleek altijd. Ze fluistert hem:
“Nou, kom op, vertel me iets obsceen. “Hij is een verwarde stem:”. VADER!”Er is hier geen anekdot. Het was niet bij mij – met Olga, die je niet wilt.
En wat is er met mij gebeurd? ik zal niet zeggen. Je hebt een tweede, en de eerste stierf aan de voorkant.
Je praat tegen me: “Waarom hebben we geen triootje?! Laten we een vriendin uitnodigen!”Als een grapje, maar zo dat ik

begrijp dat je serieus bent. Wat kun je doen – mannen moeten droevig zijn van seksij. Met de adembenemende siliconen vriendin met de kunsten, zonder moraliteit en zonder gezicht. Op dezelfde manier, hoe vrouwen moeten dromen van een ruwe dierenliefde met een lange inbeleging en elementen van licht geweld.
Nee, ik, natuurlijk, een man van een brede uitzichten, geen conservatief en niet retrograde.

Bovendien – iets dat ik zelfs afvraag. Theoretisch – ik vraag me alles af (vergeet niet om erachter te komen in het internet, welke strapon is). Ik vind het niet erg – laten we een vriendin uitnodigen. Zodra we een geschikt zijn.