7 Gemeenschappelijke gewoonten die in feite uw relatie vernietigen

Heb je je ooit afgevraagd waarom je relatie nooit zo blij lukt en echt geliefden hoe je zou willen?

Velen van ons hebben de neiging om te denken dat de sleutel tot welzijn — Dit is de juiste partner, waarvan men zegt dat perfect voor ons.

Maar dit is gewoon een andere misvatting, die ons ervan weerhoudt het accepteren van een eenvoudige waarheid: om gezonde relaties op te bouwen, moet je bewust zijn inspanningen te leveren.

U kunt nu al mee beginnen, het vergelijken van uw partner gedrag met de daaronder vernietig de relatie beschreven gewoonten.

Velen van hen lijken behoorlijk onschadelijk, maar in feite

hebben ze een negatieve invloed op je paar.

Saaie gesprekken en saaie dialogen over werk of vrienden

Wat kan vervelend zijn dan na de werkdag, thuiskomen en loungen op de bank in een omhelzing met je geliefde, begin met het bespreken van wat je vandaag op het werk moest doen? En wat kan nutteloos zijn dan het bespreken van het persoonlijke leven van iemand anders?

Het is niet verrassend dat in paren waarin de belangrijkste vraag, beginnende dialoog, is «Hoe was je werkdag?», bespreek zelden echt interessante dingen.

In plaats van dezelfde onderwerpen uit te sorteren, waarbij je elkaar saaie vragen stelt, waarom probeer je dan niet iets te bespreken dat je een lange tijd zorgen maakt of praat over wat je zou willen?

U kunt uw partner van een geheel nieuwe kant openen en het zal u dichter bij u brengen en zal u helpen zich te concentreren op uw relatie, en niet op de zichtbaarheid van de botten.

Onvermogen om uw behoeften uit te drukken

Hoe vaak vraag je je af: «Waarom doet ze het verkeerd, zoals ik zou willen?» Nee, dit is geen egoïsme, gewoon ieder van ons wil dat onze behoeften lessen in de mate van kansen en verlangen.

Soms heeft een partner iets heel wenst om iets aangenaams te maken voor een geliefde en zelfs er is hiervoor kansen. Maar één «maar»: Wat je familieleden ook zijn, je kunt niet 100 procent zeker weten dat je weet wat je partner wil.

En het is onwaarschijnlijk dat je extraheren van een extra capaciteiten hebt om in zijn hoofd te klimmen en gedachten te lezen. In goede relaties begrijpen beide partners dat hun verlangens en behoeften hardop moeten spreken. En het is beter om het rechtstreeks te doen, om nog maar te zwijgen over en niet te halen.

Het verlangen om een ​​onaangenaam gesprek te vermijden

Dit is de belangrijkste moordende relatie. Als je wat klachten hebt over je partner, moet je ze niet zwijgen, zelfs als je het doet «van goede doelen».

Je kunt onaangename gesprekken vermijden vanwege onwil om je geliefde te verstoren of te beledigen, of je kunt je gevoelens afwijzen.

Wat de reden ook is om eruit te vinden en te leren hoe u uw ontevredenheid op tijd kunt uiten, en niet wanneer de woede en belediging u overneemt.

Conflictoplossing voor het slapengaan

De ochtend is wijzer dan de avond. Ik weet dit gezegde? Het is ideaal voor alle gelegenheden.

Dus in een relatie, wanneer het conflict tussen jou begint, is het beter om het probleem in de ochtend te bedwingen en te bespreken, goed te slapen en uit te rusten. Conflicten en waarheid worden steeds beheersbaar als u de relatie in de ochtend ontdekt.

Immers, ’s avonds, wanneer je terugkeert na een harde werkdag naar huis, kun je opblazen van het probleem van een olifant van een olifant en onderbreking op je geliefde omdat te moe.

Verlangen om te praten over je partner voor zijn rug

Wanneer er in relaties is, is er iets dat om welke reden dan ook pijn doet, misschien heb je misschien een verlangen om te praten over het gedrag van een partner met je vrienden.

Als er constant beledigd zijn of zorg voor de geestelijke gezondheid van de partner in uw relatie, kan van tijd tot tijd om erover te praten met een hechte persoon een acute noodzaak is, en dit is normaal.

Als je een gewone ruzie in je relatie hebt, is het het eerste niet waard om met klachten over vrienden te rennen en een geliefde te plaatsen door Tyran.

Het is schoon water gebrek aan respect voor een persoon die we zelf kozen. Je kunt je relatie nauwelijks behandelen met je relatie, als je anderen overtuigt dat negatieve heersen in je paar.

Onvermogen om te voldoen aan het verduidelijken van relaties alleen die momenten die u oorspronkelijk wilde bespreken

Het ergste dat je kunt doen op het moment van de ruzie, — om af te wijken van degenen die u zich echt zorgen maakt, en het doel plaatst om de partner moreel te vernietigen.

Probeer in plaats super kamagra daarvan van tevoren te denken wat en hoe zeg je. Het zal je helpen om kalm te blijven, zelfs in het licht van complexe gesprekken en je relatie verbeteren.

We samenvatten: je moet je concentreren op het huidige probleem, en je verdriet niet tolereert, woede, jaloezie en andere negatieve emoties op je geliefde.

En het betekent, ontdoen van de gewoonte om de acties uit het verleden van de partner in elke handige situatie te onthouden en hun gevoelens te beheersen.

De gewoonte om de belangen van je partner te verdelen

We kunnen wellnig van elkaar houden, maar hebben absoluut verschillende interesses. En er is niets mis mee.

Natuurlijk, als je niet besluit om op iemand onnodige offers te gaan en niet te genieten van wat andere persoon leuk vindt. Je kunt van voetbal houden en zij — Turkse tv-serie, en het betekent niet dat je meisje zijn hoofd moest breken om de tv te verlaten op het moment begon de wedstrijd uit te zenden met geoogste chips en een fles bier.

Wilt u deze versie van het tijdverdrijf achterlaten voor bijeenkomsten met vrienden? Net alsof je niet verplicht bent om in een omhelzing te zitten met je geliefden, probeer je de vele liefdesdriehoeken op het scherm te achterhalen.

Jouw interesses — Dit maakt deel uit van uw persoonlijkheden, dit is wat bij u blijft voor het geval u te scheidt, en wat positieve emoties voor u zal brengen. Laat je hobby zelf achter, je hebt veel algemene, bijvoorbeeld je gevoelens voor elkaar, en dit is het belangrijkste op welke manier dan ook.